App til eReolen

Kort om projektet

Forhandlingerne med forlagene om en aftale for Netlydbog i 2014 har åbnet for, at vi kan tilbyde brugerne download af netlydbøger til mobile enheder. Etablering af denne facilitet vil betyde en væsentlig forbedring og modernisering af servicen, da lydbøgerne dermed kan tages med på ferie, i sommerhus mv. og kan anvendes fra smartphones/tablets - også, når der ikke er netforbindelse, fx når man kører i bil eller tog.
Netlydbog skal derfor have udviklet en app, der kan håndtere download af hele lydbøger/offline afspilning af lydbøger til smartphones og tablets. Der er vurderet på alternative løsninger og anbefalingen er, at den nye app bliver en native app, der kommer til at omfatte både netlydbøger og ebøger. App’en kan integreres til Baaps (Biblioteket) og dermed berige den med nye faciliteter, og skabe basis for ny udvikling.
Især for netlydbøgerne – hvor der (jf. senere) ikke findes en reel mulighed for offline adgang fra mobile enheder.

Begrundelse for tilsagn

DDB har bl.a. lagt vægt på, at der for netlydbøgerne – hvor der ikke findes en reel mulighed for offline adgang fra mobile enheder – vil være tale om en markant bedre service for brugerne.
Samlet bevilling: 475.000 kr.
Målgruppe:
Afsluttet:
til
Pulje: DDB puljen

Kontakt

Århus Kommunes Biblioteker